donderdag 13 februari 2014

DIY Valentijn kadootje

Valentijn, zucht....Morgen is het alweer zover. De een vind het commercïele onzin, de ander heeft hoge verwachtingen van Dé dag van de Liefde. Ikzelf roep elk jaar, dat het onzin is en niks verwacht, maar laten we eerlijk zijn, iedereen verwacht wel iets toch? Al is het een kleinigheidje, gewoon het gebaar. Voor mij hoeft het niet groot te zijn, maar gaat het me meer om het gebaar. Zelfgemaakte dingen laat me smelten, een lekker luchtje of iets in die trant is leuk, maar nee, die echte moeite, zo schattig.

Ik kwam dit tegen op craftser, een site met allemaal leuke DIY projecten en als ik ergens van hou is dingen maken. En dit vind ik zo leuk!! Moest het gewoon even met jullie delen en dit is zeker iets wat ik ooit ga maken (als ik een Valentijn heb,hahaha!)

52 Things I love about You.......een zelfgemaakt "boekje" van spelkaarten met de dingen erin waar je van je liefde van houd. Ik vind het gewoon te romantisch voor woorden.Bron: Craftser.org

Oh, en mocht een van jullie besluiten het te maken, mail het me dan! Ik ben benieuwd naar het resultaat dan!
En zelf nog leuke DIY ideetjes? Let me know!

XoXo Drama Queen

2 opmerkingen:

  1. Heel gaaf! Alleen ik neem nooit de tijd om zoiets te maken ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 52 dingen opschrijven is ook best veel hoor,hihi!

    Iets soortgelijks is ook leuk, een vriendin had een boekje van 12 pagina's gemaakt bv, voor elke maand iets liefs erin ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Please leave a message,...Tips & comments are always appreciated ♥