zondag 23 februari 2014

Frisse make-up

Ik word wakker van het fluiten van de vogeltjes, ik zie het zonnetje tussen mijn rolgordijnen komen...
Kortom heerlijk! Het is weer licht als ik wakker word, naar mijn werk ga en na het werk weer naar huis ga. Het lijkt alsof langzaam uit een winterdip wakker word en daarmee mijn dramatisch buien ook minder worden. Nah, nu ik erover nadenk kan dat niet en dat is prima, want dat hoort gewoon bij mij punt! 

Zodra het zonnetje maar even schijnt, krijg ik meteen de drang om lichtere kleuren te gaan dragen, dus ook op mijn nagels. Nou ben ik gek op nagellakjes en lippentstiftjes en lipgloss, maar voor een leuke prijs. Ik koop bijna wekelijks een nagellakje of glosje, dus als ik ook nog de grotere merken aan ga schaffen, wordt het wel een hele dure grap. Plus de dure nagellak hoeft per definitie niet eens goed te zijn, want negen van de tien keer gaat het er net zo snel af als een goedkopere versie. (Althans bij mij haha)

Ik ben dan ook een grote fan van de Hema en Kruidvat wat dat betreft. Wil je voor een leuke prijs nagellak of lippenstift of lipgloss scoren zit je bij die 2 goed. Gister heb ik deze mint kleur gescoord bij de Kruidvat van Essence. Serieus, ik ben fan van Essence, want bij mij blijft t goed zitten en je betaalt nog geen 3,- wat wil je nog meer ;) Aangezien ik thuis nog een hele la vol heb, heb ik voor de fun nog een glitter lakje overheen gedaan en tadaa, daar is je frisse look!


Aangezien ik toch aan het snuffelen was, zag ik deze roze lippenstift van NYC en die is ook zo fijn! 
hij is vettig, maar niet te vettig, maar hydrateert dus goed en wederom een lekkere friss kleur. Het potlood idee vond ik ook erg leuk en hij blijft ook nog eens goed zitten. De nagellak van NYC vid ik wat minder, want die word snel dik, waardoor een laag net te weinig is, maar 2 lagen weer te dik en daardoor er weer snel vanaf gaat, maar de liplijn vind ik prima! Ik heb ook een lipproof stift van NYC met een kwastje en die is idd kissproof ;)


Hebben jullie nog tips waar ik goeie en frisse lipgloss/lippenstift of nagellak kan scoren dan hoor ik het graag!

4 opmerkingen:

Please leave a message,...Tips & comments are always appreciated ♥