woensdag 26 februari 2014

Snoepen VS gezondHet was zo'n heerlijk dag vandaag! Sjokkend genietend van het zonnetje liep het centrum in voor boodschappen en liep langs de ijssalon, die sinds een paar dagen weer geopend is. zodra die open is, is de sfeer meteen anders in het centrum. Mensen zitten lekker buiten op de bankjes, genieten van hun ijsje in het zonnetje. Loop je dan langs die vrolijke ijs-etende mensen en schattige kindjes. Oh boy, wat wilde ik graag een ijsje! En wat denk je mijn dochter gelukkig ook ;)

Jaaaaah, tuurlijk is het niet goed, maar ik sport 2,3x per week, let op mijn eten en tsja, je moet wel van het leven genieten! Maatje 34 zal ik never meer krijgen, ik ben ook trots op m'n billen, ja  het mag wat strakker, maar zal a la Rihanna niet worden. Ik voel me goed en daar gaat het om! Dus soms mag je jezelf best een keer verwennen. Dus hop, naar binnen, tjekken of de welbefaamde "spekjes" smaak er al lag, maar helaas, die komt vast vd zomer weer. Wel zag ik een nieuwe chocolade variant inc. chocolade koekjes, What the....!! 


Maar zodra ik de Bounty zag, werd het Bounty en ach nu ik er toch was, ook 1 bolletje mango, want die is ook zo heerlijk!!! Dis in plaats van een overdose chocola heb ik het gecombineerd met mango. En zoals je ziet, deel ik die mening dat de Bounty superlekker is, want de "Bounty" bak was bijna op! 


Aangezien ik nu wel had gezondigd, was het tijd voor een gezonde maaltijd zoals je ziet, groenten met vis.
Snel, simpel, lekker en gezond!


Zolang je de balans in evenwicht houd en erbij sport ;)....
Oh en recepten zijn welkom! Ik ben toe aan nieuwe gezonde recepten!


 photo 29d90442-c811-4125-9d97-09f53f336743.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Please leave a message,...Tips & comments are always appreciated ♥