dinsdag 25 februari 2014

Haastige spoed....

Het is weer zover,...De standaard ochtendhaast. Hoe vroeg ik ook mijn wekker zet, hoe voorbereid ik ook denk te zijn, het lukt me gewoon niet! Hoe dan?!?

Neem bijv. vanochtend.....

 Standaard beginnen met een kopje koffie. Geen koffie = geen optie. Ja, ik ben zwaar koffie/cafe├»ne verslaafd, can't help it. Anyhow, na mijn ochtendritueel dacht ik slim te zijn mijn lunch alvast te maken. Klaargezet en al, samen met mijn mantelpakje voor werk, besluit ik mijn dochter wakker te maken, zodat zij zich kan baden en aankleden en de badkamer daarna he-le-maal van mij is! 
So far een rustig ochtendje voor werk....

Het gekke is, zodra ik het "oh, ik heb nog genoeg tijd" moment heb, lijkt het wel alsof ik juist dan de haast en chaos over mijzelf afroep. 

Nog geen hlf uur later sprint ik door huis, kwak van alles in mijn tas, zoek mijn sleutels die altijd verstoppertje spelen wanneer het NIET uitkomt en loop vervolgens met haast richting de bus. Waarom ik dat doe snap ik ook niet, want op de een of andere miraculeuze wijze mis ik de bus die ik wil halen standaard! 

En wat denk je.....vergeet ik mijn telefoon! En ja, ik ga gewoon terug, want ik moet kunnen bloggen :P mn dochter kunnen bereiken en ik ga een filmpje pakken met vriendinnnen, dus ik heb een excuus. Nou ik heb het geweten, wederom gehaast...iemand tips?!.... 

Oh en in de haast heb ik blijkbaar ook nog per ongeluk een foto genomen met mn telefoon haha!

Fijne dag! 4 opmerkingen:

 1. hahah leuk geschreven weer, vandaag is het mijn luie dag, dus het zal mij niets overkomen, alleen maar schoonmaak werk..

  by the way, hoe krijg je zo leuke site icoontjes aan de zijkant? ik ben zo 'n dummies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mijn telefoon zou ik ook terug gaan hoor haha! Can't live without it. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Please leave a message,...Tips & comments are always appreciated ♥